L’ATM compensa els títols de transport integrats no utilitzats durant l’estat d’alarma

Divendres, 17 de juliol de 2020 a les 16:55

Les persones que no han fet servir el seu títol des del 14 de març podran ampliar-ne automàticament la caducitat

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’àrea de Barcelona ha engegat aquest juliol, el procediment de compensació d’aquells títols de transport públic amb limitació temporal que no hagin pogut ser utilitzats durant el confinament a causa de la COVID-19.
Per recuperar els viatges perduts hi ha dues vies:
• Compensació automàtica. L'han de seguir totes aquelles persones que ja havien estrenat un títol abans del 14 de març, i a les quals els ha caducat la targeta sense haver-la utilitzat en cap moment del confinament.
Dins d’aquesta via de compensacions hi haurà dos casos diferents: els títols mensuals (T-usual, T-grup i T-familiar), on el requisit perquè es produeixi l’ampliació automàtica de caducitat és que el títol s’estrenés abans del 14 de març i no es fes servir entre el 14 de març i l’11 d’abril; i els títols trimestrals (T-jove, T-trimestre i T-70/90 FM/FN), on el requisit perquè es produeixi l’ampliació automàtica de caducitat és que el títol s’estrenés abans del 14 de març i no es fes servir entre el 14 de març i el 10 de juny. 
• Compensacions via formulari. Per als casos de persones que sí que van utilitzar els seus títols de transport durant el confinament, un cop aprovat l’estat d’alarma, per motius laborals o de serveis essencials, l’ATM ha habilitat un formulari dinàmic, on cal registrar les dades de cada títol i persona, que permetrà analitzar, cas per cas, el dret de compensació.
El formulari el podreu trobar al següent enllaç: https://compensacions.atm.cat/form/form.html 

Darrera actualització: 17.07.2020 | 17:11