L’Ajuntament s’adhereix al Manifest dels ens locals davant la crisi del Coronavirus

Dimarts, 24 de març de 2020 a les 17:40

Atesa la situació creada per la pandèmia del Covid-19, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques(ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) han acordat un manifest conjunt per exposar la posició i les demandes del món local català davant l’actual moment de dificultat, al qual manifest demanen l’adhesió dels ens locals del nostre país.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès s’adereix a aquest manifest i dóna suport a tota la ciutadania que està patint la pandèmia del Covid-19, i als profesionals que treballen en serveis essencials per a poder revertir aquesta situació.  

Els ens locals som l’administració més propera a la ciutadania, la primera porta d’accés a les demandes i a les necessitats dels veïns i veïnes, i els qui administrem i executem la majoria de les decisions preses per altres administracions. En aquests moments, més que mai, cal una millor coordinació, des de la complicitat i lleialtat institucionals. És en aquest sentit que necessitem disposar d’instruments efectius per a donar resposta a la globalitat de les situacions que està generant aquesta crisi.

Per això, des de l’ajuntament es demana centralitzar al màxim totes les accions que sorgeixen aquests dies per afrontar la situació i fer-ho des del consistori. D’aquesta manera tot serà més efectiu i es destinaran els recursos humans i tècnics per assolir-ho entre tots i totes.

Us recordem que podeu escriure al correu voluntariatcoronavirus@vilanovadelvalles.cat i per a qualsevol consulta podeu trucar a l'Ajuntament de 8 a 20 hores.

Darrera actualització: 24.03.2020 | 17:36