L’Ajuntament repartirà a partir d’avui, diumenge, mascaretes a tots els domicilis de Vilanova amb l’ajuda dels voluntaris

Diumenge, 19 d'abril de 2020 a les 13:25

A més, a partir de demà, la farmàcia disposarà de 450 unitats i n’aniran arribant més

Tal com va anunciar el Govern de la Generalitat la setmana passada, a partir d’aquest dilluns, 20 d'abril, les farmàcies disposaran d’una mascareta per ciutadà/na. A la farmàcia de Vilanova n’han arribat 450 i n’aniran arribant més. L’entrega es farà per targeta sanitària i els ciutadans l’hauran d’anar a buscar a la farmàcia. Es demana molta prudència i responsabilitat a l’hora de recollir aquestes mascaretes intentant, en la mesura del possible, donar prioritat a la població més vulnerable.

Des de l’Ajuntament s’ha decidit que, aprofitant que hi ha un gran nombre de voluntàries que està confeccionant mascaretes, i que s’estan distribuint a centres sanitaris, també se’n distribuiran, a partir d’aquest diumenge als domicilis del municipi i seguint el ritme habitual de producció d’aquestes mascaretes. Es començarà el repartiment als barris al ser zones més allunyades del nucli urbà i per tant de la farmàcia.

A data d'avui s'han fet més de 3.000 mascaretes, la majoria de les quals s'han hagut de repartir a centres sanitaris per cobrir la petició realitzada des de Sanitat i poder disposar de material suficient per al personal sanitari. També s'han fabricat 50 bates i unes 250 gorres, que tal i com s'ha fet amb les mascaretes, després de la seva esterilització s’han lliurat a diversos centres sanitaris. Per tant, aquestes mascaretes són fruit de l’esforç i el treball d’aquest grup de voluntàries.

Darrera actualització: 08.05.2020 | 00:19