L'Ajuntament posposa el pagament de l’impost de circulació

Dilluns, 23 de març de 2020 a les 21:00

Des de l'Ajuntament s'ha acordat prendre una sèrie de mesures per a fer més amè la pressió fiscal a les famílies i a aquells comerços que s'han vist en l'obligació de tancar, mentre duri l'episodi de confinament provocat pel Coronavirus Covid-19. 

La setmana passada es van anunciar algunes de les mesures que feien referència a l’IBI urbana, IBI rústica, IBI característiques especials i escombraries.

Altres impostos que es veuen afectats per la situació actual són:

  • El padró de l´impost de vehicles: s’allarga el període de pagament en voluntaria de les liquidacions i es posposa la data de pagament dels rebuts domiciliats. Tant el pagament en voluntària (acordat amb l'ORGT) com el rebut domiciliat, queden ajornats els terminis de pagament fins al 2 de juny, i serà prorrogable en funció de com evolucioni la situació. Els termini de pagament en voluntària habitual era del dia 2 de març al 4 de maig.
  • La recaptació executiva: Així mateix, malgrat tal i com indica el Reial Decret 465/2020 de 17 de Març pel que es declara l´estat d´alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19, els terminis dels procediments tributaris ja no estan suspesos, atesa la situació excepcional que estem vivint, l’ORGT no dictarà provisions de constrenyiment , diligències d´embargament ni altres actuacions del procediment executiu.
  • Multes de trànsit: mentre duri l’estat d´alarma, donat no tenir naturalesa tributària, l’ORGT no està efectuant cap actuació. 
  • Quota del pavelló: no es cobraran els rebuts d'abril i es compensarà la part proporcional de març més endavant. 
Darrera actualització: 23.03.2020 | 21:23