L’Ajuntament porta a terme actuacions de millora als centres educatius públics durant l’estiu

Divendres, 2 de de setembre de 2022 a les 00:00

Entre juliol i setembre la brigada municipal i el personal de consergeria dels centres han portat a terme obres de millora.

Com ja és habitual, durant els mesos d’estiu l’Ajuntament de Vilanova del Vallès ha aprofitat el període de vacances escolars per realitzar diferents inversions de millora als equipaments educatius municipals per tal de seguir comptant amb uns centres de màxima qualitat i allargar la vida de les instal·lacions el major temps possible.

A més s’està estudiant un pla d’actuacions de manteniment i millores de l’equipament de l’escola bressol amb l’objectiu de portar a terme en un futur imminent. 

Com millores a destacar, entre altres, està el canvi de linòleum a dues aules d’infantil de l’escola Mestres Munguet i Cortès i l’execució de la proposta participativa d’instal·lar un tendal al pati de l’escola La Falguera. 

 

 

 

Ja està tot a punt perquè els petits vilanovins i vilanovines comencin el nou curs escolar el dia 5 de setembre. Molta sort a tots i totes en aquest nou curs escolar 2022-23!

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 02.09.2022 | 08:51