L’Ajuntament inicia la gestió del voluntariat

Dimecres, 18 de març de 2020 a les 15:40

Una de les primeres accions que es portarà a terme seran les trucades als majors de 70 anys que viuen sols

L’Ajuntament ha iniciat la gestió amb la vintena de voluntaris que s’han ofert per ajudar a portar a terme diverses tasques que facilitin el dia a dia dels col·lectius més vulnerables, degut a la situació en què ens trobem. Juntament amb Serveis Socials i Serveis Tècnics, la primera acció que es portarà a terme serà una ronda de trucades a totes les persones majors de 70 anys que viuen soles.

En segon lloc es gestionaran les necessitats de cada persona i s’assignaran les tasques pertinents a cada voluntari per tal d’arribar a tothom que necessiti aquest servei.

També s’està contactant amb tots els comerços i serveis de primera necessitat del municipi per tenir clar els seus horaris i d’aquesta manera poder tenir una òptima coordinació amb l’equip voluntaris.

La intenció de l’Ajuntament, i en la mesura del possible, és arribar a tothom i un cop coberta aquesta població es vol arribar a la que té menys de 70 anys, i així progressivament. Si algú té alguna dificultat, si us plau que contacti contactar amb l’Ajuntament al telèfon 93 845 92 77.

Darrera actualització: 18.03.2020 | 15:48