L’Ajuntament es reuneix amb el Consell Comarcal com a part del projecte PAES per tal d’impulsar l’activitat dels polígons

Dimecres, 7 d'octubre de 2020 a les 15:00

La setmana passada, tècnics de l’Ajuntament de Vilanova i altres ajuntaments de la comarca així com agents econòmics, es van reunir com a membres del Grup de Treball de Polígons d’Activitat Econòmica de la Taula Vallès Oriental Avança, coordinat pel Consell Comarcal. A la reunió es va informar de l’estat preparació del nou portal de polígons d’activitat econòmica de la comarca, que es preveu que es posi en marxa a finals d’octubre. En aquests moments, s’estan acabant els treballs de millora i implementació de noves funcionalitats.

El Grup PAE també va validar el Pla de Treball per al 2021, que combina projectes en els quals ja s’ha estat treballant al llarg dels darrers anys (portal web, OPAE, difusió oferta immobiliària, millora de les condicions d’urbanització...) amb altres de nous (aposta per la química com a sector industrial estratègic, promoció de l’associacionisme als PAE o col·laboració amb altres territoris de la demarcació...).

Per altra banda, des del Consell Comarcal també es va informar que s’està acabant de preparar la licitació per a la contractació de l’Estudi i definició del pla de millora de les condicions d’urbanització, accessibilitat i mobilitat dels polígons d’activitat econòmica del Vallès Oriental.

La intenció és disposar d’un estudi que, a partir de fonts documentals i treball de camp, faci una diagnosi de les condicions d’urbanització i mobilitat i accessibilitat als PAE; i en el que fruit de la participació dels membres del grup de treball de PAE també s’estableixin unes línies prioritàries d’actuació.

Darrera actualització: 07.10.2020 | 15:00