L’Ajuntament engega un blog adreçat a les famílies del municipi

Dissabte, 31 d'octubre de 2020 a les 10:55

El primer contingut publicat és una guia amb recomanacions per preparar un confinament sense estrès

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès, concretament la xarxa educativa EduXarxa410, engega un Blog per a Famílies de Vilanova del Vallès per potenciar el rol educatiu de les famílies que, en el context actual, ha pres més rellevància i s'ha vist que és molt necessari i important. El podreu consultar aquí: http://eduxarxa410.blog.pangea.org/ 

El blog va adreçat a mares i pares d’infants i joves de 0 a 20 anys. Els articles seran escrits per persones expertes en educació i tractaran diferents temes d'interès i preocupació per a les famílies com: aquelles situacions familiars difícils de gestionar, actituds i valors que es poden afavorir dins de la família, trucs i consells per comunicar-se, conviure i acompanyar infants i adolescents.

El primer contingut que es publica en aquest bloc és una mini-guia per a pares i mares que recull 8 recomanacions per preparar un confinament sense estrès.

La passada primavera es van observar situacions diverses d’estrès en moltes famílies i aquests consells de la guia (adjunta en aquesta mateixa notícia) poden ajudar a evitar-les o a suavitzar-les. La intenció de treballar el rol educatiu de les famílies sorgeix de les aportacions dels agents educatius a les reunions de l'EduXarxa410.

Darrera actualització: 31.10.2020 | 11:05