L’Ajuntament de Vilanova del Vallès participa en el Programa Treball, Talent i Tecnologia en la cadena de valor de negocis de l'alimentació del Vallès Oriental

Divendres, 3 de març de 2023 a les 11:00

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès amb altres 16 municipis de la comarca i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, participa en el Programa Treball, Talent i Tecnologia en la cadena de valor de negocis de l'alimentació del Vallès Oriental.

L’objectiu d’aquest projecte és acompanyar la transformació digital de les empreses i la formació de les persones en les tecnologies digitals necessàries per implementar processos de millora en el teixit empresarial.

El programa, que prorroga la seva continuïtat durant la primera meitat del 2023, té previst celebrar jornades i tallers sobre ciberseguretat, el cicle de la dada, transició en l’estil de lideratge empresarial o tendències ocupacionals.

El proper dimarts 14 de març hi ha previst un taller sobre cibersegurtat per a empreses. Aquest taller és el primer de dues edicions que s'impulsaran des del Projecte TTT Vallès Oriental. El primer s'enfoca en la gestió i la governança de les conseqüències d'un ciberatac des de la branca executiva del negoci (gerència, propietat i personal directiu).

Mes informació i inscripcions: https://www.vallesoriental.cat/actualitat/3011-agenda/taller-sobre-ciberseguretat-per-a-empreses.html

Des de la seva posada en marxa, 88 empreses de la comarca han participat en alguna de les seves accions, de les quals 45 han passat per un procés de digitalització. Pel que fa a les persones treballadores, 79 han passat pels SLO per rebre assessorament, de les quals 35 han participat a diferents formacions per millorar les seves capacitats digitals.

Per a més informació e les activitat podeu consulta la web del Programa: https://www.vallesoriental.cat/ambits/2233-promocio-economica-i-ocupacio/ocupacio/treball-talent-i-tecnologia/

 

Darrera actualització: 02.03.2023 | 15:47