L’Ajuntament de Vilanova del Vallès obre el període per participar en els premis d'excel·lència del curs 2021–2022

Diumenge, 18 de setembre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès obre la convocatòria per a la concessió dels premis d’excel·lència del curs 2021 – 2022 de Vilanova del Vallès.

Per poder formar part d’aquesta convocatòria cal presentar les sol·licituds entre els dies 14 de setembre i 14 d’octubre del 2022. Les sol·licituds es poden fer tant de forma telemàtica a la pàgina web de l’ajuntament com de forma presencial, a l’ajuntament en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h.  

Aquesta convocatòria està dividida en dues categories diferents amb diversos premis. La primera categoria és a la millor qualificació final de l’ESO, amb un primer i segon premi amb dotació econòmica. La següent categoria és a la millor qualificació de la fase general de les PAU, amb un primer i segon premi amb dotació econòmica.  

Els interessats en participar hauran de presentar al registre de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès una instància general amb les dades personals del sol·licitant i les dades bancàries per poder fer l’ingrés en cas de ser guanyador o guanyadora. També serà necessari el certificat del centre educatiu acreditatiu dels requisits acadèmics per optar als premis.  

Per poder participar i optar als premis cal estar empadronat o empadronada a Vilanova del Vallès, amb una antiguitat mínima d’un any a partir de la publicació de la convocatòria esmentada.  

Darrera actualització: 15.09.2022 | 13:48