L’Ajuntament de Vilanova del Vallès contractarà un jove del programa de garantia juvenil adaptant-se a la subvenció obtinguda pel SOC

Dimecres, 15 de novembre de 2017 a les 09:00

A principis de novembre des de l’Ajuntament es va anunciar la convocatòria de 4 places per a la contractació de joves subjectes a la subvenció del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), concretament al programa de Joves en Pràctiques. El nombre de persones es regia per l’experiència de l’any anterior així com pels requisits establerts a la subvenció. No obstant això enguany, per limitacions pressupostàries de la Generalitat, han disminuït considerablement les places atorgades a la majoria de municipis. En el cas de Vilanova del Vallès han passat de les 3 places concedides l’any anterior a atorgar-ne 1 per aquest any. És per aquest motiu que rectifiquem la informació de principis de mes per ajustar-la a la subvenció obtinguda i anunciem la contractació d’un jove abans de finals de novembre. 

L'oferta va dirigida a joves entre 16 i 29 anys que: hagin finalitzat estudis superiors (universitaris, cicles formatius de grau mig i/o superior); siguin beneficiaris del programa de garantia juvenil; i estiguin inscrits al SOC com a demandants d'ocupació. El perfil laboral és d'un auxiliar administratiu.

El jove seleccionat  treballarà amb un contracte en pràctiques de sis mesos fent tasques de suport a diferents departaments de l'Ajuntament de Vilanova del Vallès.

Les persones interessades a formar part del procés de selecció es poden adreçar a la borsa de treball de Vilanova del Vallès (borsatreball@vilanovadelvalles.cat o 93 845 84 47).

Darrera actualització: 15.11.2017 | 13:34