L’Ajuntament convoca subvencions extraordinàries per les entitats esportives

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 00:00

L’objectiu és facilitar la promoció esportiva local de les entitats i clubs sense ànim de lucre. El termini de sol·licitud finalitzarà el dissabte 3 de juliol.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès ha posat en marxa una nova línia d’ajuts per entitats locals. En aquest cas, les beneficiàries podran ser les entitats esportives del poble. L’ajut comptarà amb una partida de fins a 4.000€. L’objectiu de garantir la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva a Vilanova del Vallès.

Els ajuts es poden demanar fins el dissabte 3 de juliol a través d’una instància genèrica, signada pel president de l´entitat, i a la qual se li ha d’adjuntar la documentació que es defineix a les bases reguladores (la fitxa de l’entitat esportiva i el quadre de dades de les característiques personals dels/les esportistes segons la categoria). El model de sol·licitud que s’ha de presentar com a instància es pot descarregar a la documentació adjunta d’aquesta notícia.

Per a resoldre dubtes o obtenir suport a l’hora de fer la presentació, es pot trucar al 938 459 277, de 9 a 14 h, de dilluns a divendres. Altrament, es pot enviar un correu electrònic a ajuntament@vilanovadelvalles.cat.

Les bases reguladores també es poden consultar a l’enllaç següent: https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=304166&idens=890240003

Darrera actualització: 04.06.2021 | 08:25