L'abril serà el mes de les TIC a Vilanova del Vallès

Dimecres, 24 de març de 2021 a les 00:00

La Biblioteca Contravent acollirà tallers presencials per promoure l’autonomia digital de persones, empreses i autònoms.

Tens dubtes informàtics? Estigues atent/a a la biblioteca! Durant el mes d’abril es realitzaran tallers presencials de 2 hores de durada relacionats amb les noves tecnologies amb l’objectiu de promoure l’autonomia digital de persones, empreses i autònoms.

Hi ha programades 7 píndoles tecnològiques:

Divendres 9 d'abril: Com obtenir el certificat digital i la seva utilització (idCAT i idCAT Mòbil). Què es i com obtenir el certificat, utilitats i tràmits (10 a 12h)

Dilluns 12 d'abril: E-Seu de l’Ajuntament. Aprèn a relacionar-te de manera electrònica amb l’Ajuntament. Tipus de tràmits: licitacions, convenis i subvencions (15 a 17h)

Dijous 15 d'abril: Instagram bàsic. Aprendràs a treure més rendiment del teu perfil i coneixeràs algunes eines per analitzar i millorar les teves publicacions (17 a 19h)

Dimarts 20 d'abril: Eines de videoconferència. Google Meet, Zoom i Jitsi. Instal·lacions i avantatges (17 a 19h)

Divendres 23 d'abril: Aprèn a fer una factura digital. Obligacions, definició i concepte de facturació electrònica. Com gestionar-ho: detall del procés (10 a 12h)

Dilluns 26 d'abril: Instagram per a negocis. Crea el teu compte d’empresa en 10 minuts, connecta amb els teus seguidors i dissenya posts i stories atractius amb Canva  (15 a 17h)

Dimarts 27 d'abril: Com utilitzar l’E-Biblio. Ús de l’e-biblio, com registrar-se, reserva, préstec i descàrrega  (17 a 19h)

És un servei organitzat des del Servei Local d’Ocupació i la Biblioteca Contravent per a persones empadronades a Vilanova del Vallès i Vallromanes.

Totes les activitats són gratuïtes, però requereixen inscripció prèvia. Pots inscriure't a borsatreball@vilanovadelvalles.cat, a b.vilanovav.c@diba.cat, presencialment a la Biblioteca i al Servei d'Ocupació a l'Ajuntament (Servei Ocupació) o als telèfons 938 459 277 (Ajuntament) i 938 456 910 (Biblioteca).

Les persones que ho necessitin també podran sol·licitar assessorament personalitzat amb un professional de la informàtica per resoldre dubtes. És un servei gratuït

Darrera actualització: 24.03.2021 | 10:17