La T-Esport suma dos nous serveis per a fomentar l'activitat diària a la vila

Dimarts, 28 de març de 2023 a les 00:00

Vilanova del Vallès disposa d'un sistema de tres targetes municipals (T-Jove, T-Esport i T-Verda) amb l'objectiu de fomentar l'activitat diària al municipi mitjançant l'oferta de descomptes en alguns serveis municipals i comerços de Vilanova o pobles veïns.

Cadascuna d'aquestes targetes va destinada a una franja d'edat diferent. Les persones d'entre 16 i 26 anys, poden aconseguir la T-Jove; les persones d'entre 27 i 64 anys, la T-Esport; finalment, els majors de 65 anys podran fer ús de la T-Verda.

La T-Esport permet obtenir descomptes en establiments i serveis organitzats per l'Ajuntament i altres entitats. Aquestes dues noves incorporacions permeten aconseguir descomptes en la botiga d'accessoris de motocicletes Molle-MotorStore (plaça dels Països Catalans, 77, local 2 de Vilanova del Vallès) i tota una sèrie de descomptes en la cartera de serveis de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, com per exemple descomptes del 10% en revisions esportives bàsiques, d'aptitud esportiva (amb prova d'esforç) o d'alt rendiment entre d'altres.

Per a poder obtenir la targeta corresponent, caldrà entrar una instància a l'Ajuntament via web municipal o presencialment a l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà).

Els descomptes es podran trobar al web municipal o a través del codi QR que trobareu a la mateixa targeta i al tríptic informatiu adjunt en aquesta notícia. Tanmateix, aquests descomptes estaran vinculats a la vigència dels convenis amb els comerços i serveis.

Darrera actualització: 27.03.2023 | 16:23