La T-Esport se suma a les targetes municipals T-Jove i T-Verda per fomentar l'activitat diària a la vila

Divendres, 9 d'abril de 2021 a les 00:00

La T-Jove, T-Esport i T-Verda permetran obtenir descomptes en establiments i serveis organitzats per l'Ajuntament i altres entitats del municipi.

Vilanova del Vallès disposa d'un sistema de tres targetes municipals (T-Jove, T-Esport i T-Verda) amb l'objectiu de fomentar l'activitat diària al municipi mitjançant l'oferta de descomptes en alguns serveis municipals i comerços de Vilanova o pobles veïns.

Cadascuna d'aquestes targetes va destinada a una franja d'edat diferent. Les persones d'entre 16 i 26 anys, poden aconseguir la T-Jove; les persones d'entre 27 i 64 anys, la T-Esport; finalment, els majors de 65 anys podran fer ús de la T-Verda.

Per a poder aconseguir la targeta corresponent, caldrà entrar una instància a l'Ajuntament i recollir la targeta a l'establiment de referència. En el cas de la T-Jove serà l'Spai Jove; la T-Esport es podrà recollir al pavelló; i la T-Verda, a l'Ajuntament.

Els descomptes es podran trobar al web municipal o a través del codi QR que trobareu al tríptic informatiu adjunt en aquesta notícia. Tanmateix, aquests descomptes estaran vinculats a la vigència dels convenis amb  els comerços i serveis. Els comerços col·laboradors en l'àmbit d'esports tindran un distintiu de la T-Esport com el que es pot veure en la documentació.

Darrera actualització: 09.04.2021 | 12:41