La restauració del municipi s’adhereix a la campanya de #CuinesObertes

Dimarts, 3 de novembre de 2020 a les 20:00

Des de la regidoria de comerç local, l’Ajuntament de Vilanova del Vallès posa a disposició de bars i restaurants l'opció d’oferir els seus serveis a través de la  web www.cuinesobertes.cat

Els establiments que ofereixen aquests dies serveis a domicili i per recollir poden utilitzar aquesta web de manera gratuïta per donar a conèixer els seus serveis. A més compta amb un mapa interactiu amb diferents filtres de recerca.

A més, s’incentiva aquesta iniciativa a través de les xarxes amb l’etiqueta #cuinesobertes amb una campanya online perquè la ciutadania  s’aboqui a fer costat als bars i restaurants.

Els bars i restaurants del municipi que vulguin afegir les seves dades i serveis poden fer-ho lliurement accedint a cuinesobertes.cat i modificant la informació quan calgui.

Actualment estan adherits més de 10 ajuntaments de la comarca i hi ha més de 200 establiments registrats, 5 dels quals són de Vilanova, i es compta amb el suport del Gremi d’Hosteleria del Vallès Oriental.

La iniciativa neix del Grup Som amb la voluntat de contribuir a minimitzar les pèrdues del sector que poden representar les restriccions temporals.  

Darrera actualització: 03.11.2020 | 19:56