La Policia Local oferirà 3 tallers als centres educatius

Dimecres, 30 de de març de 2022 a les 00:00

La Falguera, l'Escola Mestres Munguet-Cortés i l'Institut rebran agents del cos per fer tallers de civisme, primers auxilis i eduació viària.

La Policia Local de Vilanova del Vallès tornarà a oferir aquest curs més tallers als centres escolars del municipi. Properament, agents del cos visitaran l'escola La Falguera, l'escola Mestres Munguet-Cortés i l'IES de Vilanova del Vallès per oferir-hi diverses xerrades, com ja s'ha fet en altres ocasions.

D'entrada, es farà una xerrada de civisme a l'alumnat de 2n d'ESO de l'Institut. Al taller es parlarà de les pautes de comportament social necessàries per gaudir d’una bona convivència i, de retruc, les conseqüències que comporten alguns actes d’incivisme.

En segon lloc, hi haurà una xerrada de seguretat vial als i les alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Vilanova del Vallès en què es tractaran temes enfocats al consum d’alcohol i drogues, així com també la velocitat excessiva dels vehicles. Durant el mes d'abril també es farà la xerrada a l'alumnat de 4t i 5è de La Falguera i a l'Escola Mestres Munguet-Cortés.

Finalment, està previst un tercer taller relacionat amb els primers auxilis que s'impartirà per l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut. El taller de primers auxilis serveix per informar dels telèfons d’emergències, així com també fer una formació breu sobre primeres cures i hemorràgies.

Darrera actualització: 30.03.2022 | 14:43