La Policia Local imparteix tallers als centres educatius

Dijous, 19 de gener de 2023 a les 17:00

Els alumnes de segons i tercer d'ESO han rebut entre dilluns i dimarts els agents del cos de Policia Local per portar a terme tallers de civisme i seguretat vial.

La Policia Local de Vilanova del Vallès ha tornat a oferir aquesta setmana de gener tallers a l'Institut. En concret, el cos d’agents ha fet dos tallers, un de civisme i convivència i un de seguretat vial, que s’han adaptat a l’edat dels alumnes.

Al taller de civisme es va parlar de les pautes de comportament social necessàries per gaudir d’una bona convivència i, de retruc, les conseqüències que comporten alguns actes d’incivisme. En segon lloc, al taller de seguretat viària es van tractar temes enfocats al consum d’alcohol i drogues, així com també la velocitat excessiva dels vehicles.

La Policia Local en fa un balanç molt positiu de l'experiència, que es repeteix cada any, ja que els alumnes s’han mostrat participatius en els diferents tallers i aquestes xerrades faciliten el seu creixement com a estudiants però sobretot també com a persones. Aquests tallers s'han anat realitzant anualment des de la creació de l’Institut així com a altres escoles del municipi. 

Darrera actualització: 19.01.2023 | 12:05