La Policia Local fa tres tallers a l’Institut de Vilanova del Vallès

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 00:00

Durant aquesta setmana s’ha fet una formació de civisme, una d'educació viària i una de primers auxilis, als alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO

La Policia Local de Vilanova del Vallès ha estat fent formacions aquesta setmana a l’alumnat de l’Institut de Vilanova del Vallès. En concret, el cos d’agents ha fet un taller de civisme i convivència, un taller d’educació viària i un taller de primers auxilis, que s’han adaptat a l’edat dels alumnes.

Al taller de civisme es va parlar de les pautes de comportament social necessàries per gaudir d’una bona convivència i, de retruc, les conseqüències que comporten alguns actes d’incivisme.

En segon lloc, al taller de seguretat viària es van tractar temes enfocats al consum d’alcohol i drogues, així com també la velocitat excessiva dels vehicles.

Finalment, el taller de primers auxilis va servir per informar dels telèfons d’emergències, així com també fer una formació breu sobre primeres cures i hemorràgies.

El balanç de la Policia Local sobre aquesta iniciativa és positiu, ja que els alumnes s’han mostrat participatius en els diferents tallers i aquestes xerrades faciliten el seu creixement com a estudiants però sobretot també com a persones. Aquests tallers s'han anat realitzant anualment des de la creació de l’Institut.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 11:56