La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca 2021 s’ajorna a la tardor

Dimecres, 28 d'abril de 2021 a les 00:00

La situació actual de la pandèmia no permet assegurar la seva celebració aquesta primavera i per això s’ha decidit replantejar el calendari.

L’edició d’aquest 2021 de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca es farà a la tardor. Tot i que estava prevista per aquesta primavera, el Club Atletisme Montornès, com a principal organitzador, ha explicat que la situació sanitària actual no permet garantir la participació del major número d'atletes possible i, per tant, s’ha optat per ajornar-ho a la tardor amb l’esperança que la situació d’aquell moment permeti organitzar una prova segura i amb una alta participació. Cal recordar que l’atleta popular i el caire participatiu són l’essència de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.

La intenció de tots els clubs, entitats i institucions implicades en l’organització és que l’esdeveniment es pugui reprendre aquest mateix 2021, després que l’any 2020 no es pogués acabar celebrant.

Així mateix, es vol fer un agraïment públic a totes les parts implicades (voluntaris, patrocinadors, col·laboradors...) per la comprensió i el recolzament.

Darrera actualització: 28.04.2021 | 15:09