La línia exprés e19 Barcelona-Alella ja disposa de bitllets senzills online

Dimarts, 17 de novembre de 2020 a les 09:00

Des del passat divendres, ja és possible comprar online els bitllets senzills de totes les línies exprés de Sagalés, a través de l’app corporativa de Sagalés.

Aquesta nova funcionalitat permet que les persones usuàries d’autobús interurbà comprin els bitllets senzills mitjançant l’aplicació per a mòbil, eliminant així l’ús d’efectiu i agilitzant la pujada al vehicle i la tasca del conductor.

Aquesta opció de compra, de moment, només està disponible per a Android i en els propers dies també ho estarà per a iOS. L’aplicació guiarà a la persona usuària per a la compra del bitllet senzill a través de la selecció de la línia de bus exprés, la direcció de la mateixa, i de les parades d'origen i destí, així com del nombre d'unitats que vol comprar. Un cop s’hagi pagat amb targeta bancària, els bitllets comprats es guardaran a l'apartat corresponent de l'aplicació. 

Autovalidació i agilització

Abans d'accedir a l'autobús, la persona usuària haurà d’autovalidar el bitllet senzill que correspongui fent clic al botó indicat. Així, el bitllet passarà a estar "en ús" i es mostrarà automàticament a la pantalla del mòbil. Un cop a l’autobús, caldrà mostrar el bitllet al conductor, qui el podrà validar fàcilment de forma visual.

El sistema permetrà agilitar molt l’entrada als vehicles, reduint les cues i les aglomeracions a l’interior i facilitant el manteniment de la distància de seguretat entre persones. Aquest fet suposa també una protecció per al conductor i una ajuda per a la seva feina.

Darrera actualització: 17.11.2020 | 13:34