La Fundació Verge de la Salut i Sant Camil rep suport per part de la Generalitat i l’empresa STC Group

Diumenge, 12 d'abril de 2020 a les 13:20

Atenent les demandes de l'Ajuntament, Patronat i personal de la Fundació Verge de la Salut i Sant Camil, el Departament d'Afers Socials i Família, conjuntament amb el Departament de Salut, ahir a la tarda van intervenir a la residència, per part de l’empresa STC Group, per tal de donar suport als treballadors i residents. 
Amb aquesta intervenció es dotarà eventualment dels recursos humans necessaris per garantir una correcta assistència als residents, distribuint més material necessari d’EPIS (Equips de Protecció Individuals). També s'han establert uns procediments molt més estrictes  de neteja, cuina , bugaderia per garantir la continuïtat de l’assistència i s'han revisat i aplicat els  procediments d'aïllament i sectorització dels residents establerts per tal de fer front al Covid-19.
Com totes les residències del país, es tracta de personal totalment vulnerable i s'ha cregut convenient reforçar els recursos humans per a millorar l'estada dels residents i treballadors mentre duri la pandèmia del Covid-19.

Darrera actualització: 12.04.2020 | 13:25