La Fira del Llaminer celebra la 9a edició aquest cap de setmana

Dijous, 3 d'octubre de 2019 a les 15:00

Una trentena de paradistes oferiran els seus productes dolços i salats a la Plaça dels Països Catalans

Aquest cap de setmana Vilanova s’omplirà de llaminadures de tot tipus en motiu de la celebració de la novena edició de la Fira del Llaminer, organitzada per l’ajuntament amb la col·laboració de l’empresa Xalem. L’esdeveniment tindrà lloc a la Plaça dels Països Catalans.

Enguany hi participaran una trentena de paradistes d’arreu del país i s’hi podran trobar tot tipus de productes com: pa, coques, formatges, vins, caramels, pasta fresca, creps, pizzes, etc. També hi haurà parades d’artesania i tallers a càrrec de Marc Rodelles de l’acadèmia Escribà. Els tallers seran dissabte i diumenge a la Biblioteca Contravent a les 10.30 h (de creació i degustació de tauletes de xocolata), a les 11.45 h (de piruletes i conus de xocolata), a les 12.45 (de cup cakes sense forn), a les 16.45 h (de merengue italià) i a les 17.30 h (de decoració de galetes i piruletes). Per realitzar els tallers cal inscripció prèvia enviant un correu a nancyxalem@gmail.com.

Dissabte a la tarda l’activitat seguirà, a la Biblioteca a les 18.30 h, amb una xerrada sobre com introduir els fruits secs a la dieta. Les actuacions també hi tindran protagonisme i a les 17 h hi haurà un espectacle de circ Date una huerta i una exhibició de dansa del ventre i dansa de la polinèsia a les 18 h i diumenge a les 12 h. El mateix diumenge també hi haurà actuació musical del grup Acauà, a les 18 h, i una exhibició d’Aikido.

Darrera actualització: 07.10.2019 | 12:49