La festa de l’esport arriba a la seva 20a edició!

Dilluns, 12 de de setembre de 2022 a les 00:00

Enguany, amb l’inici de la nova temporada, Vilanova torna a retre homenatge a les entitats i totes les persones que fan possible que l’esport vilanoví sigui un punt fort de cohesió i veïnatge al municipi i que avui en dia visqui un gran moment competitiu.

Així, el proper cap de setmana del 16  al 18  de setembre, se celebrarà a la zona esportiva municipal,  la 20a Festa de l’Esport, organitzada per  l’Àrea d’Esports amb la col·laboració de totes les entitats esportives de Vilanova del Vallès.

El divendres 16 a partir d’un quart de sis de la tarda, es durà  a terme a la zona esportiva municipal un seguit d’activitats lúdic-esportives amb inflables, jocs populars i un circuit de karts urbà per a nens i nenes de 4 a 14 anys. En cas de pluja, aquesta activitat es realitzarà al Pavelló Municipal.

Els participants podran obtenir una samarreta commemorativa, com cada any, si convaliden la targeta que es donarà a l’entrada i que hauran d’anar segellant a mesura que participin en cadascuna de les  activitats organitzades en forma de circuit.

El matí del dissabte 17 es disputaran diferents partits de bàsquet i de futbol. A la zona de pàdel es durà a terme, per segon any consecutiu, un torneig obert i gratuït per a tots els joves de 5  a 15 anys amb partits “ràpids”  de 20 minuts. 

A les quatre h de la tarda, al pavelló, es farà la presentació de la nova temporada de l’escola de bàdminton. I tot seguit un taller d’iniciació amb entrada oberta i gratuïta per a tothom qui vulgui provar aquest esport. 

El diumenge 18,  a les sis de la tarda,  se celebrarà el primer partit de lliga federat, que pertany al Grup 9 de la Tercera Catalana de futbol, entre el primer equip amateur del C.F. Vilanova del Vallès C.F. contra el  Canovelles U.E. Amb aquest partit es donarà per finalitzat  l’esdeveniment.

Descobreix l’esport de casa nostra i gaudeix-lo! 

Darrera actualització: 12.09.2022 | 12:45