La festa de la gent gran, plena d'alegria i somriures!

Dimarts, 5 d'octubre de 2021 a les 00:00

Aquest dissabte, 2 d'octubre, prop de 80 persones grans de Vilanova del Vallès van participar a la festa de la gent gran a l'Hotel Augusta.

El 2 d’octubre, dia de l'Àngel de la Guarda, és, any rere any, un dia de celebració per la gent gran de Vilanova del Vallès. Tot i que el Dia Internacional de la gent gran declarat per l'Assemblea de Nacions Unides sigui l'1 d'octubre, a Vilanova del Vallès l'homenatge a la gent gran se celebra sempre el dia 2 d'octubre, dia de l'Àngel de la Guarda, que és el nom que porta el casal d'avis del nostre poble. Per això, aquest dissabte, després d’un 2020 sense trobada presencial per la pandèmia, s’ha recuperat la tradicional trobada de la gent gran a l'Hotel Augusta de Vilanova del Vallès.

La missa, tradicional sempre d’aquesta data, ha donat pas a un dinar molt esperat per tots els autèntics protagonistes del dia. Després de l’àpat, l’alcaldessa Yolanda Lorenzo i la regidora de Gent gran, Sara Iglesias, van fer un reconeixement a les persones que han complert els 80 i 90 anys tant aquest 2021 com també al 2020. A més, tots els regidors i regidores van repartir unes llibretes a tots els presents perquè puguin omplir-les amb les seves memòries, històries i records per tal de poder elaborar-ne un llibre com a recull. Com a colofó final de la festa, es va poder gaudir d’una entretinguda actuació de màgia per amenitzar la tarda.

Recuperar aquesta jornada festiva ha estat, sense cap mena de dubte, il·lusionant i emotiu per a totes les parts.

Darrera actualització: 05.10.2021 | 12:49