La cultura torna als carrers!

Dijous, 30 de de juny de 2022 a les 00:00

Amb l'arribada del juliol arriba el final de curs del Centre Cultural i el Festival d'Estiu a la Fresca.

Vilanova del Vallès donarà el tret de sortida a l'estiu cultural aquest divendres 1 de juliol, a les 19.30 hores, amb el Festival de final de curs del Centre Cultural, on els i les alumnes de les diferents disciplines artístiques faran una demostració de tot el treballat durant el curs. Hi participaran l'Escola de Dansa Àngels Vives, els Balls en línia amb Mercedes Salamanca, la Salsa Cubana i els balls de saló amb Conxi Donaire i el Zumba amb Sandra Obrero.

Tot seguit, i per anar escalfant l'ambient per la Festa Major, se celebrarà el Festival Estiu a la Fresca amb una programació variada per a tothom els divendres 8 i 15 de juliol. El festival començarà amb el concert familiar de tarda d'Ambauka, que presentarà el seu darrer treball "De cap per avall" per ballar hits com Contents o El Drac Qüí. Al vespre serà el torn dels més rockers, ja que el blues dels Muddy Wine farà gaudir al públic de la música en viu.

El festival conclourà amb el flamenc d'Alba Carmona, acompanyada de la guitarra de Jesús Guerrero. La delicadesa i virtuosisme marcaran la interpretació d'un repertori variat que combinarà cants tradicionals del flamenc amb temes propis i versions. Per tancar la nit es deixarà espai als més joves amb l'actuació de DJ Erena, un dels artistes que en l'actualitat té més repercussió de la música urbana de Barcelona.

Darrera actualització: 30.06.2022 | 14:48