La Cultura, a Vilanova del Vallès, no s’atura

Dimarts, 18 d'agost de 2020 a les 00:00

Aquest proper cap de setmana, entre el 20 i el 24 d’agost, s’havia de celebrar la Festa Major de Vilanova del Vallès, que tradicionalment acull un conjunt d’activitats lúdico-culturals festives que aglutinen a la població de totes les edats perquè puguin passar uns dies en família i amics, mentre gaudeixen de la cultura i l’oci.

Aquest any, però, la Festa Major s’ha hagut d’anul·lar atesa la situació sanitària en la que ens trobem provocada per la covid-19. Malgrat això, des de la Comissió de Festes s’ha estat treballant de valent per a poder programar entre els dies 21 i 23 un seguit d’actes culturals i d’oci dirigits a totes les edats per a que tothom hi trobi el seu espai. La tasca no ha estat senzilla atesos els constants canvis en els protocols i les restriccions a seguir, i finalment i si les restriccions no augmenten, s’han adequat les diferents propostes presentades, tot seguint les mesures de seguretat establertes per a aquest tipus d’actes des de la Generalitat.

Des de l’Ajuntament, i molt especialment des de la regidoria de Cultura, es vol fer un gran reconeixement i el més sincer agraïment a tota la feina feta per part de la Comissió de Festes. Així doncs, moltes gràcies Adrián, Andrés, Alex, Axel, David, Eugeni, Júlia, Marga, Maribel, Merche i Montse.

En els documents enllaçats podeu consultar la graella de les diferents activitats proposades i el document de consentiment d’ús de dades personals i de coneixement de les mesures de seguretat a seguir durant la realització dels actes.

Per últim, us indiquem tots els enllaços on podreu fer les inscripcions per a poder accedir als actes (en els actes sense inscripció prèvia s’admetrà l’entrada d’assistents fins a exhaurir l’aforament màxim establert):

Divendres 21:

            - Cinema de Terror: https://bit.ly/3fYhcRt

Dissabte 22:

            - Espectacle infantil amb Noé Rivas: https://bit.ly/2Q7Rgbr

            - Concert amb Joan Reig: https://bit.ly/3iRfx24

            - Monòleg de Dani Pérez: https://bit.ly/2FvKEBL

Diumenge 23:

            - Espectacle ‘Un tipus de riure’ amb Quim Vila: https://bit.ly/3kSwYkw

            - Cinema infantil: https://bit.ly/344lgxk

            - Havaneres amb Ultramar: https://bit.ly/3g38Ckp

            - Micromúsics: https://bit.ly/3h7cQZK

Darrera actualització: 18.08.2020 | 13:21