La Coral La Violeta celebra 75 anys! 

Divendres, 2 de desembre de 2022 a les 00:00

És l’entitat cultural més antiga del municipi. 

El pròxim 18 de desembre La Coral La Violeta celebra els seus 75 anys amb un concert al Centre Cultural de Vilanova del Vallès. En aquest concert la taquilla serà inversa i es destinarà la recaptació a La Marató de TV3 d’aquest any. 

Durant els 75 anys de vida de la Coral, s’han dedicat a omplir Vilanova de música i han participat i col·laborat amb les seves actuacions a tots els actes importants del municipi com el pregó de festa major, el concert d’inauguració de l’escultura Campana de la Llibertat, el concert inauguració Parc Fluvial... i segur que seguiran formant part de més moments del nostre poble. 

A més de participar en dies i actes senyalats per al nostre municipi, també tenen el seu propi calendari on fan diverses cantades com les caramelles que fan pels carrers i les places del poble amb les corals infantils i l’esbart Rosa dels Vents; la cantada a l’Aplec de Santa Quitèria o la cantada de Nadales, precisament en la que aquest any celebren el seu 75è aniversari. 

En el concert d’aquest pròxim 18 de desembre, la Coral La Violeta ha convidat a participar a l’Octet Joan Valls, un grup que comparteix director amb la Coral, Josep Pieres i Masclans 

Des d’aquí felicitem a la presidenta de La Coral La Violeta, Sara Fugarolas, i a tots els membres que en formen o han format part per mantenir viva la Coral durant 75 anys i desitgem que en facin, com a mínim, 75 més! 

 

Darrera actualització: 02.12.2022 | 14:14