La Comissió de Festes treballa per readaptar la Festa Major

Dilluns, 3 d'agost de 2020 a les 18:30

Des de la Comissió de Festes, conjuntament amb els serveis tècnics de l'Ajuntament, ja fa diverses setmanes que s'està treballant en la programació de diferents actes culturals i oci per a les dates de la Festa Major de Vilanova del Vallès. Enguany, les dates assenyalades cauen al voltant del cap de setmana del 22 i 23 d'agost, essent festiu local el dia 24. La situació de pandèmia fa que aquest any la Festa Major no es pugui celebrar com a tal, ja que s'ha hagut d'adaptar la programació a les diferents mesures de seguretat establertes per les autoritats amb l'objectiu de no propagar el contagi del virus.

Un dels canvis importants és la reducció en nombre d'actes i activitats, sobretot els que poden generar aglomeracions de persones, per això els concerts i activitats que s'han previst seran, la gran majoria, amb inscripció prèvia obligatòria. A manca de la revisió i aprovació per part del PROCICAT de les activitats previstes, alguns dels actes que no poden faltar són el sopar de cabàs, algun concert de petit format amb artistes de km 0, la cantada d'havaneres, l'espectacle infantil, les sardanes o els escacs, i com no podia ser d'una altra manera, alguna sorpresa que ha preparat la Comissió de Festes. Fins i tot, s'està treballant de valent per tal de dissenyar una Batalla de Colors on es compleixin totes les mesures de seguretat. Aquest any, però, sense la cursa final.

La indumentària que no podrà faltar a qualsevol dels actes serà la mascareta, i sobretot es demanarà molta responsabilitat per part de tothom perquè les activitats que es facin puguin desenvolupar-se amb completa seguretat.

Des de la Comissió de Festes s'ha treballat amb la màxima il·lusió per dibuixar un conjunt d'activitats per a tots els públics i edats, essent molt conscients que, a tres setmanes de la nostra festa, en funció de l'evolució que tingui la pandèmia, la situació podria fer canviar els plans previstos. Tot i així, seguirem amb entusiasme l'evolució i us anirem informant a mesura que es vagin acostant les dates.

Darrera actualització: 03.08.2020 | 16:00