La Biblioteca recupera l’Aula d’estudi nocturna

Dijous, 13 de maig de 2021 a les 00:00

Del 25 de maig al 17 de juny, de dilluns a divendres s’habilitarà una sala d’estudi de 20 a 23 hores.

La Biblioteca Contravent recuperarà aquesta primavera el servei d’Aula d’estudi nocturna. L’any passat no es va poder fer per la pandèmia, però aquest any es reprendrà aquest servei que va néixer amb l’objectiu de facilitar l’estudi a aquelles persones que es troben en situació de preparació de proves o exàmens d’accés.

Aquest servei s’oferirà durant quatre setmanes consecutives: des del dimarts 25 de maig (dilluns 24 és festa local a Vilanova) fins al 17 de juny; de dilluns a divendres, amb un horari de 20 a 23 hores.

Amb l’objectiu de complir totes les mesures sociosanitàries, serà obligatori l’ús de la mascareta per accedir a l’equipament. Dins la biblioteca es mantindran totes les mesures de seguretat i aforament fixats per les restriccions vigents.

Com que ja no és necessari omplir el formulari de cita prèvia per accedir a la biblioteca en horari diürn, tampoc serà un requisit per fer ús del servei d’Aula d’estudi nocturna; no obstant això, cal tenir en compte que hi haurà aforament limitat al 50%, tal i com marquen les restriccions.

Darrera actualització: 13.05.2021 | 12:15