La Biblioteca Contravent tornar a participar al programa Lletres i vins

Divendres, 12 de març de 2021 a les 08:00

La Biblioteca Contravent forma part de les biblioteques amb Denominació d’Origen d’Alella, i cada any durant el mes de març es realitzen activitats al voltant de la temàtica del vi. Durant el mes de març es realitzaran les següents activitats, amb la col·laboració de la Generalitat: 

  • Dionís Nu: Espectacle teatral amb Pep Muñoz el proper dimarts 16 de març a les 18 hores. L’espectacle se situa en una taverna on un Dionís adult narra la seva vida, des que Zeus el va gestar a la seva cuixa, la seva infantesa on aprèn a fer vi, les seves aventures i conquestes, les múltiples amants i el seu gran amor, la seva esposa Ariadna. El monòleg de Dionís anirà acompanyat amb un audiovisual, representacions artístiques de la seva vida i música. 
  • Hora del conte, Sarau del vi novell amb Rah-mon Roma el dijous 18 de març a les 18 hores. Animació amb cançons i danses del vi novell pels més petits. Amb l’ajut d’una bona colla d’instruments de casa nostra i un tractament musical actualitzat, es presentaran cançons i balls de la franja de ponent, del País Valencià, la Catalunya Nord i Ses Illes. 

Cal fer inscripció per les dues activitats enviant un correu electrònic o trucant a la biblioteca.

A més, durant el mes de març es realitzaran manualitats i recomanacions a través del canal d’Instagram de la biblioteca @bibcontravent

Darrera actualització: 11.03.2021 | 20:35