La Biblioteca Contravent celebra el seu 10è aniversari

Dissabte, 6 de març de 2021 a les 17:45

El proper dissabte 13 de març la biblioteca celebrarà el seu 10è aniversari. Per commemorar aquesta data, a partir del dia 11 si es fa servir el servei de préstec es regalarà als usuaris la bossa amb el disseny guanyador del Dani Santos i les xapes amb tots els dissenys participants. 

El mateix dia 11 es realitzarà una hora del conte especial d’aniversari amb la companyia Cia Patawa (amb cita prèvia) i les manualitats d’aquella setmana també tindran com a protagonista l’aniversari. 

La Biblioteca Contravent és un espai cultural que va néixer per cobrir les necessitats informatives de les ciutadanes i ciutadans de Vilanova.

L’equipament  ocupa un edifici de nova construcció en una situació molt cèntrica del municipi, i prop d’altres equipaments com són les escoles, el centre cultural o el pavelló esportiu. Aquest fet ha permès que el centre esdevingui un punt de trobada i de relació de les persones en el dia a dia. Durant aquests 10 anys, l’espai s’ha consolidat sent un dels ens primordials del municipi, però com qualsevol entitat dinàmica, ha de continuar donant resposta a les noves demandes informatives i culturals de les vilanovines i vilanovins.

“Les biblioteques no han de ser només un centre cultural, han de treballar per ser el centre cohesionador transversal de la societat. Durant aquests anys hem realitzat diferents activitats com hores del conte, tallers de manualitats, grups de conversa en català, anglès i francès, clubs de lectura infantils i adults, gimcanes, visites escolars, sortides culturals...i les nostres usuàries i usuaris han pogut gaudir de l’espai i els diferents serveis que s’ofereixen”, explica Elena Castaño, directora de la Biblioteca Contravent.

Darrera actualització: 06.03.2021 | 17:46