La 2a fase d'obres del Parc Fluvial arriba a la seva fi

Divendres, 20 de de maig de 2022 a les 15:00

Amb aquest projecte, Vilanova guanya un gran parc, que posa en valor l’espai fluvial i pretén fomentar les pràctiques i els estils de vida saludables a tocar del poble.​

La segona fase d'obres per la construcció  del Parc Fluvial ha arribat a la seva fi. Amb la seva construcció, s'ha duplicat les zones verdes municipals, sobretot al nucli urbà, ja que té una superfície de 17.770 m2 de zona verda, amb què dignifica i millora notablement l’entrada nord del poble, i amplia també la zona d’aparcament municipal.

S'hi ha habiltiat diferents espais, com per exemple una aula de natura que dona lloc a un amfiteatre i alhora fa d’entrada al camí de Ribera al pas per Vilanova, on es podrà passejar envoltat de la flora i fauna pròpia dels espais de Ribera tan necessària de preservar per a futures generacions.

A més, el Parc Fluvial també compta amb nous recorreguts interns de passeig, una gran zona de jocs infantils, noves àrees per la pràctica esportiva i, com no, pel gaudi del medi natural. També un espai específic per a l’exercitació amateur de gossos.

La inauguració i obertura al públic es farà el proper diumenge 29 de maig, a les 10.30 h.

Us hi esperem!

Darrera actualització: 20.05.2022 | 17:36