Jornades de promoció del bàsquet i bàdminton

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 00:00

Més de 100  nens i nenes de 1r a 6è de l’escola la Falguera han participat en en tres sessions a les instal·lacions del Pavelló d’esports municipal

Més de 100  nens i nenes de 1r a 6è de l’escola La Falguera, han participat aquesta darrera setmana, en horari escolar, en tres sessions de dimarts a dijous, de la promoció del bàsquet i del bàdminton a les instal·lacions del Pavelló d’esports municipal.

L’obejctiu d’aquesta promoció, organitzada pels dos clubs esportius (club de bàsquet i de bàdminton), en col·laboració amb l’àrea d’Esports,  ha estat apropar els alumnes a aquests esports mitjançant pràctiques dirigides a través del joc, amb esperit lúdic i educatiu per tal que es vagin familiaritzant amb l’ús des seu material esportiu i els seus moviments tècnics bàsics.

Alhora es pretén, en aquestes edats, que el nen o nena practiquin diversos i diferents esports perquè puguin triar lliurement després el que més els hi agradi. L'activitat que exerceixin a aquesta edat els hi donarà una base important de diferents capacitats i competències.

Darrera actualització: 21.06.2021 | 08:20

Imatges

Jornades de promoció del bàsquet i bàdminton