Ja es pot demanar l’ajut al pagament del lloguer a l’Oficina Comarcal de l’Habitatge

Dimecres, 28 d'abril de 2021 a les 00:00

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert el període de sol·licituds des d’aquest dimarts, 27 d’abril, fins al 4 de juny.

Ja es poden sol·licitar els ajuts al pagament del lloguer. L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert el període de sol·licitud aquest mateix dimarts, 27 d’abril, i el mantindrà obert fins el divendres 4 de juny.

Es tracta d’uns ajuts per a persones que són titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya i que, en el cas de la demarcació de Barcelona, no supera un lloguer mensual de 800 €. L’import de la subvenció variarà segons els ingressos i el preu del lloguer de l’habitatge.

Les sol·licituds s’han de tramitar preferentment a través del web de la Generalitat. En cas de no poder fer-ho electrònicament, es pot gestionar a través de l'Oficina Comarcal de l'Habitatge del Consell Comarcal.

En cas de necessitar el servei d’assessorament del Consell Comarcal, es pot fer telefònicament o presencialment. En aquest últim cas, cal demanar cita prèvia obligatòriament. Els canals que es posen a disposició de la població per tràmits, petició assessorament telemàtic i cita prèvia presencial són el correu electrònic habitatge@vallesoriental.cat i els telèfons 93 860 07 00 i 93 860 07 08.

L’any passat, l’Oficina Comarcal d’Habitatge va tramitar 2.028 expedients de les diferents convocatòries d’ajuts.

Darrera actualització: 28.04.2021 | 14:46