Inscriu-te i viu l’Estiu Jove Vila-Vallro 2021!

Divendres, 14 de maig de 2021 a les 00:00

Les inscripcions es poden fer fins el divendres 21 de maig; l’Estiu Jove serà del 5 al 16 de juliol.

L’Spai Jove de Vilanova del Vallès continua treballant conjuntament amb l’àrea de Joventut de Vallromanes per oferir, un any més, l’Estiu Jove Vila-Vallro. Com no podia ser d’una altra manera, aquest any els i les joves podran gaudir de dues setmanes plenes d’activitats.

La primera d’elles, del 5 al 9 de juliol, es faran activitats com piscina, pàdel, senderisme, acampada, jocs de nit i moltes altres més. Pel que fa a la segona setmana, del 12 al 16 de juliol, es faran campaments amb Paintball o una ruta amb Kàyac entre les activitats.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins el proper divendres, 21 de maig, mitjançant un formulari en línia. Per inscriure’s, cal omplir el formulari següent: https://forms.gle/6fu89J31zW4knhhu9

El preu general de l’Estiu Jove és de 240€. Tanmateix, hi ha un 10% de descompte sobre la quota d’inscripció per al segon germà, tercer (si s’escau) i famílies nombroses i monoparentals. En aquest cas, el preu de la inscripció és de 216€.

Per a més informació, es pot contactar amb l’Spai Jove a través del correu electrònic spaijove@vilanovadelvalles.cat o l’instagram @spaijove.

Darrera actualització: 14.05.2021 | 10:08