Informació important sobre la recollida de voluminosos

Dilluns, 31 de maig de 2021 a les 00:00

El termini per sol·licitar la recollida de mobles serà el dilluns de la mateixa setmana que es fa la recollida, que recordem que és l’últim dijous de cada mes.

La recollida de voluminosos, com mobles o andròmines, es fa sempre l’últim dijous de cada mes. No obstant això, degut a la normativa és obligatori avisar i sol·licitar la recollida per tal que es pugui dur a terme. En aquest sentit, degut a l’augment de les sol·licituds de recollida registrades en els darrers mesos, a partir d’ara el termini per demanar recollides serà el dilluns de la mateixa setmana de la recollida. És a dir, el dimarts i el dimecres de la mateixa setmana no s’acceptaran les sol·licituds o avisos de recollides.

Per sol·licitar la recollida de voluminosos cal trucar al telèfon 935 729 231 (Bisbal). A més, es recorda una sèrie de punts a tenir en compte:

  • La recollida és de mobles  i estris domèstics vells. En cap cas es recullen palets, gespa artificial vella, sacs de runes, etc. 
  • A partir d’ara tampoc es podran recollir aparells d’aire condicionats, neveres ni aparells de refrigeració pels gasos altament contaminants que emeten. Aquests sistemes han de ser retirats per les empreses que subministren els nous o s’han de dur a la deixalleria.
  • La recollida de mobles i estris domèstics vells requereix obligatòriament la trucada d’avís prèvia. No es poden abandonar mobles i estris vells domèstics al carrer ni al costat dels contenidors. Aquests fets poden ser objecte d’obertura d’expedients sancionadors.
Darrera actualització: 31.05.2021 | 14:51