Horari d’estiu de la Xarxa de Deixalleries de la comarca

Divendres, 2 de juliol de 2021 a les 00:00

Els dilluns només obriran Granollers Nord i Mollet del Vallès, de 8 a 14 h; els dimarts, de 16 a 19 h; i de dimecres a diumenge, de 8 a 14 hores

La Xarxa de Deixalleries del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ja té establerts els seus horaris pels mesos d’estiu (juliol i agost).

Els dilluns només obriran les de Granollers Nord i Mollet del Vallès de 8 a 14 h. La resta de dies obriran totes les altres amb horari de 16 a 19 hores els dimarts i de 8 a 14 h de dimecres a diumenge. Per altra banda, la deixalleria de Granollers Sud obrirà també durant el mes d’agost.

Recordem que a les deixalleries hi podem dur residus especials, oli vegetal i mineral, aparells elèctrics i electrònics, fluorescents i bombetes, voluminosos, vidre especia o restes de poda entre d’altres.

Per accedir al servei, cal seguir tot un seguit de normes de seguretat: només es podran admetre residus classificats i voluminosos hauran d’estar desballestats, caldrà respectar la distància de seguretat i dur la mascareta posada.

Per qualsevol informació, us podeu adreçar al telèfon 938 707 579 o al web www.cresidusvo.cat.

Darrera actualització: 02.07.2021 | 11:24