Gran panera, llibres i solidaritat per La Marató de TV3

Diumenge, 13 de desembre de 2020 a les 11:50

La Biblioteca Contravent col·labora un any més amb La Marató de TV3, enguany dedicada a la Covid-19, organitzant una venda solidària de llibres a 1 euro. Els exemplars es podran adquirir al vestíbul de l'equipament, i al mercat municipal, el proper diumenge 20 de desembre.

Dins de la promoció social prèvia a La Marató, el proper 14 de desembre a les 18 hores, la biblioteca també realitzarà una xerrada divulgativa online. Les inscripcions es poden fer a la biblioteca o enviant un correu a biblioteca@vilanovadelvalles.cat.

D’altra banda, la Comissió de La Marató al municipi ha organitzat una gran panera de productes. Aquesta panera està exposada a la Polleria de Can Mariano, i els tiquets es venen a tots els comerços que hi han participat per 3 euros.

El sorteig es farà el diumenge dia 20 de desembre al mercat, a la parada de llibres de davant del CAP. La llista dels establiments la podreu trobar al cartell de la notícia.

Adhesió campanya ACM

L’Ajuntament també s’ha adherit a la campanya de conscienciació, sobre l’ús de la mascareta i el compliment de les mesures de seguretat, higiene i protecció, que impulsa l’Associació Catalana de Municipis. Des del municipalisme català també s’ha treballat molt en la lluita contra la pandèmia, i en totes les mesures, recursos i accions per superar la crisi, i anant fins i tot més enllà de les pròpies competències i recursos propis.

Des de l’Associació Catalana de Municipis faran un donatiu a La Marató de TV3 de 50 euros per cada municipi que s’adhereixi a la campanya.

Més iniciatives

Des de fa tres caps de setmana els dissabtes i diumenges al matí, tres vilanovines venen productes per recaptar fons per La Marató de TV3.

Ja és el segon any que col·laboren de forma activa, l’any passat amb una parada al mercat i aquest any per les restriccions se situen a l’antiga papereria, al costa de l’estanc. 

El cap de setmana que ve serà l’últim que hi seran.

Darrera actualització: 14.12.2020 | 20:33

Imatges

cartell1