Gran èxit de la fase comarcal d’Escacs celebrada a Vilanova del Vallès

Dijous, 30 de març de 2023 a les 00:00

Hi van participar més de 170 infants i joves. 

Vilanova del Vallès va acollir el 25 de març la fase comarcal del Campionat d’Escacs de promoció i valors esportius al pavelló municipal. Més de 170 participants d’entre 8 i 16 anys van competir en partides d’escacs on es premiava no només el joc i l’estratègia, sinó l’esportivitat. 

El campionat forma part d’un programa de promoció esportiva del Consell Català d’Esports de la Generalitat i va estar organitzat pel Consell Esportiu del Vallès Oriental, el Club d’Escacs de Mollet i l’àrea d’Esports de Vilanova del Vallès. La competició es va dividir en dos grups. D’una banda, els prebenjamins i benjamins, d’entre 8 i 10 anys. 135 participants van disputar les partides on es premiava amb una targeta verda aquells que assolien valors esportius. D’altra banda, els 26 esportistes de les categories Sub-12 i Sub-16 van competir segons la puntuació que cadascú adquiria a la partida, i la targeta verda de l’esportivitat servia com a mesura de desempat. 

Un cop acabades les partides, es va repartir un piscolabis i a les set de la tarda es va fer l’entrega de medalles i targetes verdes per part del secretari del Consell Esportiu, Santi Jané; l’alcaldessa de Vilanova del Vallès, Yolanda Lorenzo, i els regidors Sandra Álvarez i Sergi Ruiz. 

Darrera actualització: 29.03.2023 | 22:46