Finalitza el programa Serveis Socials més a prop

Dimarts, 16 de març de 2021 a les 00:00

És un programa que permet als ajuntaments ampliar el coneixement sobre quins són els problemes de la gent gran del poble en el dia a dia.

El  dijous passat, 11 de març, va finalitzar el programa Serveis Socials més a prop. La iniciativa, que fa més de 10 anys que es realitza en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, serveix per conèixer de més a prop la realitat de la població més gran del municipi, amb l’objectiu d’afavorir la planificació de polítiques socials adaptades a les necessitats d’aquesta població.

Enguany, un professional social de la Diputació ha entrevistat a domicili fins a 49 vilanovins i vilanovines majors de 80 anys poc coneguts per Serveis Socials. L’Isaac s’ha desplaçat fins als seus domicilis particulars per valorar de forma multidimensional les necessitats personals de cadascú (autonomia, percepció de l’estat de la salut, situació de l’habitatge, etc.).

A més a més, l’Isaac ha informat a les persones de l’oferta de prestacions i serveis del municipi. I en els casos que ha detectat situacions de risc/vulnerabilitat, ha informat a Serveis Socials.

En resum, Serveis Socials més a prop és un programa preventiu que permet als ajuntaments ampliar el coneixement sobre com viu i quins són els problemes de la gent gran en el dia a dia.

Darrera actualització: 16.03.2021 | 19:01