Festa de l’Esport 2017

Dimecres, 20 de setembre de 2017 a les 09:00

L’Esport va derrotar la pluja. Malgrat la constant amenaça i finalment precipitació durant la tarda del divendres 15, els esportistes vilanovins no es van quedar a casa i van acudir a la cita anual de la Festa de l’Esport a Vilanova del Vallès. 

Enguany, s’ha celebrat la 16a edició, essent un dels esdeveniments més destacats del calendari esportiu del municipi. Al llarg de les anteriors edicions, la Festa s’ha consolidat com un acte on tots els participants, ja sigui formant grups d’amics o en família, gaudeixen d’una estona agradable tot practicant un conjunt d’activitats lúdico-esportives programades durant els dos dies que dura la festa.

Aquestes jornades, doncs, tenen un doble objectiu: apropar l'esport a la ciutadania i donar a conèixer les diferents disciplines que es poden practicar en els equipaments esportius del municipi; i alhora, donar el tret de sortida a la nova temporada esportiva 2017-18.

Les activitats que s’han pogut practicar han estat molt diverses: s’han celebrat partits de bàdminton i futbol, hi ha hagut diferents jocs d’habilitat per a diferents grups d’edat, inflables pels més menuts, exhibicions tipus masterclass participatives i un clínic d’iniciació al bàsquet realitzat per l’ONG Rec in your Memory, entitat que ha col·laborat en altres ocasions amb el club de bàsquet.

Divendres a la tarda, malgrat la pluja, es va poder muntar un circuit de cars amb pedals on els més joves van poder organitzar les seves particulars curses amistoses. Mentrestant, a l’interior del pavelló, es va organitzar una gimcana amb diferents proves, on els participants després de segellar la tarjeta de control a cada estació de joc, podien optar a endur-se una samarreta técnica esportiva de la Festa.

Cal agraïr la participació i implicació de les diferents entitats esportives (Club de Bàdminton, Club de Bàsquet, Aikido Vilanova, Club de Futbol, Tàctica Pàdel) que any rere any se sumen perquè la Festa de l’Esport sigui la de tots els vilanovins i vilanovines.

Darrera actualització: 20.09.2017 | 09:21