Es reuneix la primera taula d’empresaris/es vilanovins per dinamitzar el municipi

Dissabte, 9 de març de 2024 a les 00:00

Des de l’àrea de dinamització econòmica impulsen la primera trobada municipal per tal d’unir idees, esforços i sumar pel municipi.

Aquesta setmana s'ha celebrat a Vilanova del Vallès la primera taula d'empresaris i empresàries vilanovins per dinamitzar el municipi. A la trobada ha estat present la Unió empresarial comarcal (UEI) amb qui l'Ajuntament ha signat un conveni per treballar conjuntament en l'expansió, ajuda i consolidació de les empreses vilanovines.

En l'acte, que va comptar amb la presència de l'alcaldessa Roser Colomé, i el regidor de Dinamizació econòmica, Josep Casals, ambdós representants es van voler dirigir als assistents. L'alcaldessa, d'una banda, va expressar que "volem treballar amb la idea publico-privada. Si des de l'administració apostem per oferir canals de comunicació i potenciació a les empreses del municipi hi guanyarem tots". D'igual manera, va afegir que "la setmana passada vam participar en el fòrum de debat del circuit de Catalunya amb una aposta per reivindicar la feina dels ajuntaments a l'àmbit econòmic i al territori. No podem viure d'esquena als agents econòmics i ajudar i donar suport a les empreses vilanovines comença des del minut 0".

D'altra banda, el regidor, Josep Casals, va afegir que "aquesta ha estat la primera de moltes trobades on esperem que s'hi sumi la resta d'empreses vilanovines. Si sumem tots, multipliquem l'efecte. Des de l'àrea fa mesos que treballem per oferir potencial perquè totes les empreses se sumin al projecte"

La trobada va comptar amb la presència d'un total d'onze empreses vilanovines i es va celebrar a l'espai de Cal Trempat.

 

Darrera actualització: 09.03.2024 | 11:44

Imatges