Es reobre la Pista Coberta a partir d'aquest dissabte

Divendres, 10 de juliol de 2020 a les 21:05

Aquest dissabte, 11 de juliol, es reobrirà la Pista Coberta al públic de manera temporal; els caps de setmana de 8 a 22 hores.  

Aquesta reobertura , en la fase de represa,  contempla tot un seguit de mesures que han d'adoptar les persones usuàries per tal de minimitzar el risc de contagi. 

És per això que l’accés i la sortida d’aquesta instal·lació s'ha de fer amb la mascareta posada i només durant l’ús esportiu serà voluntari portar-la. A més a més s'ha de compartir la instal·lació respectant la distància de seguretat d’1,5 metres en tot moment. S’han d’evitar els conflictes i si hi ha algú jugant ocupant l'espai esportiu, s’ha d’esperar.

En l’aforament no hi ha percentatges específics, sinó que s’estableix un criteri general associat a la distància de seguretat abans esmentada i a l'equivalent a una superfície de seguretat mínima de 2,5 m2 per persona.L'accés Iliure al camp de gespa, atesa Ia seva major fragilitat, resta prohibit. 

L'entrada a la instal·lació suposa l'acceptació d'aquesta normativa i no es podrà accedir si es té símptomes de COVID-19. 

Darrera actualització: 10.07.2020 | 21:29