Es reforça el teixit productiu del municipi per establir línies de de treball conjuntes

Dimarts, 12 de maig de 2020 a les 14:50

Les Àrees d’Empresa i Comerç han reforçat les seves actuacions en el teixit productiu de Vilanova del Vallès per tal de crear línies de treball conjuntes. S’ha obert un nou canal de comunicació per tal de millorar les relacions amb tots els agents implicats en el teixit productiu de Vilanova del Vallès per tal d’establir línies de treball conjuntes. Els/les interessats/des poden contactar amb el servei de Promoció Econòmica a través del correu promocioeconomica@vilanovadelvalles.cat.

Algunes de les actuacions que s’han fet fins ara són:

- Enviament d’informació a empreses i comerços dels ajuts i mesures que s’han acordat des de l’Ajuntament i altres organismes oficials respecte al Covid19.
- Recull de les informacions aportades per les empreses i comerços  per tal de dissenyar accions per afavorir al teixit productiu.
- Assessorament a empreses i autònoms a través del centre de servei a les empreses i autònoms de Can Muntanyola, amb el que l’Ajuntament té un conveni de col·laboració.
- Cursos de formació en línia per a empreses, autònoms i treballadors en actiu per millorar les seves competències professionals.
- Reforç tècnic del servei de promoció econòmica municipal.

Les empreses i comerços que no ho han fet encara poden contactar amb l’Ajuntament i d'aquesta manera des del consistori s'estudiaran diverses propostes en funció de la situació en què es trobi cada empresa/comerç i així, per poder adaptar-se a les seves necessitats concretes. 

Darrera actualització: 12.05.2020 | 14:52