Es prorroga l’ajut per a la restauració municipal

Dimecres, 2 de juny de 2021 a les 00:00

La Junta de Govern va aprovar dilluns l’extensió del termini, que finalitzava el mateix 31 de maig, fins el dimarts 15 de juny.

L’Ajuntament ha prorrogat els ajuts per a bars i restaurants del municipi fins el dimarts 15 de juny. Inicialment, el termini de sol·licituds finalitzava aquest dilluns 31 de maig, però la Junta de Govern Local va aprovar dilluns una pròrroga d’aquest termini fins el dimarts 15 de juny, amb la voluntat de donar més temps a tots els bars i restaurants del poble que no han presentat cap sol·licitud fins al moment.

Els ajuts es van aprovar al mes d’abril per ajudar als establiments de restauració a pal·liar la situació en la que s’han vist abocats diverses vegades des de l’estat d’alarma del 14 de març de 2020. Es tracta d’una subvenció directa equivalent al 50% de l’import que abona el beneficiari corresponent a l’Impost sobre Béns Immobles de Naturalesa urbana.

Les sol·licituds s’han de formalitzar de forma electrònica a través de l’apartat Tràmits de la seu electrònica, pel que cal  disposar  d’un certificat  digital  qualificat  vàlid  i  vigent.

Darrera actualització: 02.06.2021 | 12:53