Es presenta una nova edició del projecte Cantània

Dijous, 26 de de maig de 2022 a les 00:00

L'Escola La Falguera actuarà el divendres 3 de juny a les 20h; i l'Escola Mestres Munguet Cortés, el diumenge 11 de juny a les 16.30h.

Aquest dimecres al matí s'ha fet la presentació oficial de la nova edició del projecte Cantània al Teatre Auditori de Granollers. El programa d'enguany portarà per títol “Clara, l’art per dins”, amb música composta per Josep M.Guix i poemes de Jordi Llavina. La protagonista de la història serà la Clara. Després de passar quinze dies a casa la seva àvia Blanca —dues setmanes fantàstiques en què s’ho han passat la mar de bé fent tota mena de coses—, espera avorrida que la seva mare la vingui a buscar. Però abans, totes dues tindran temps de viure una altra peripècia. A les golfes l’àvia Blanca hi té guardat un marc enorme sense cap quadre, i proposa a la seva neta que travessin el marc... D’aquesta manera, la Clara i la Blanca començaran una última aventura, aquesta vegada dins de les obres d’art, un món màgic i meravellós on s’alteren les distàncies i el temps corre a una altra velocitat.

Vilanova del Vallès ja fa anys que dona suport al projecte impulsat per l'Auditori de Barcelona, però que al Vallès Oriental està organitzat pel Teatre Auditori de Granollers i l’Associació cultural de Granollers des del 2001. El suport de Vilanova del Vallès es transmet també amb la participació de diferents escoles del poble. Concretament, en formaran part els i les alumnes de 5è de primària de les escoles Mestres Munguet-Cortés i La Falguera.

Enguany, seguint el calendari, l'Escola La Falguera actuarà el divendres 3 de juny a les 20h; i l'Escola Mestres Munguet Cortés, el diumenge 11 de juny a les 16.30h.

L'acte de presentació, que ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa, Yolanda Lorenzo, i la regidora d'Educació, Sara Iglesias.

Darrera actualització: 26.05.2022 | 15:08