Es presenta la 28a Mitja Marató Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca

Divendres, 17 de març de 2023 a les 00:00

El tret de sortida de la cursa va ser el 15 de març, a les 19 hores. 

El Centre Cultural de Vilanova del Vallès va acollir el 15 de març la presentació oficial de la 28a edició de la Mitja Marató Montornès - Montmeló - Vilanova – La Roca. La cursa, de 21 km, es farà el 26 de març i girarà entorn els Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per Nacions Unides. A més, aprofitant la jornada també es celebra la cursa 6K (de 6 km de recorregut) i, el dia abans, la 13a edició de la Mini Marató Solidària.

En l’acte de presentació han participat els alcaldes i alcaldessa dels quatre municipis pels quals passa la prova, la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich, així com l’entitat organitzadora de l’activitat que és el Club d’Atletisme de Montornès. També han comptat amb patrocinadors i associacions que fan possible la cursa.

L'acte va ser conduït pel Guillem Garcia, entrenador del Club de Bàsquet de Vilanova del Vallès, i va ser amenitzada amb l’actuació musical de Carla Abraham i Esteve Martí, vilanovins vinculats a la cultura del poble.

Yolanda Lorenzo, alcaldessa de Vilanova del Vallès, ha destacat els valors de la pràctica esportiva en la cursa, així com la solidaritat i la sostenibilitat que engloben l’activitat. La vinculació amb els ODS és un dels principals compromisos de la Mitja Marató que, a banda de gaudir de la competició, busca donar visibilitat a accions socials, esportives i mediambientals.

En aquesta notícia podeu visualitzar el vídeo elaborat a Vilanova específicament per a la presentació de la Mitja Marató. Les inscripcions estan obertes fins al 23 de març, tenen un cost d’entre 18 i 20 € i es poden fer en aquest enllaç.

Darrera actualització: 16.03.2023 | 20:19

Enllaços

Vídeo - Àudio

Imatges