Es presenta el nou servei de mobilitat, el Transport a Demanda, a la Biblioteca Contravent

Divendres, 5 de d’abril de 2019 a les 13:00

Aquest dijous, unes trentena de persones va assistir a la xerrada informativa

Vilanova del Vallès gaudirà d’un nou servei de mobilitat. Es tracta del Transport a Demanda, un servei de transport públic que té com a objectiu millorar la connexió entre els barris i el nucli urbà.

L’Ajuntament i l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà, amb la col·laboració dels taxistes de Vilanova i de Vallromanes, oferiran aquest servei que inicialment comptarà amb una prova pilot de tres mesos i que començarà el proper dilluns, 8 d’abril.

Ahir es va celebrar la reunió informativa a la Biblioteca Contravent i una trentena de veïns i veïnes del municipi van poder exposar els seus dubtes i suggeriments. L’explicació del funcionament del Servei va anar a càrrec de Sandra Álvarez, regidora de Mobilitat, i Jordi Martín, tècnic d’AMTU.

El servei funcionarà de dilluns a divendres de nou del matí a vuit del vespre i tindrà un cost d’un euro per trajecte. Per fer la reserva del servei caldrà trucar, a ser possible el dia abans, al telèfon 900 69 65 66.

Els menors d’edat fins als vuit anys hauran d’anar acompanyats d’un adult i dels 8 als 18 anys si han de viatjar sols hauran de portar una autorització que es trobarà a les oficines de l’OAC de l’Ajuntament. També trobareu el formulari adjunt en aquesta mateix notícia.  

Aquest servei ja funciona, amb èxit, a deu municipis catalans entre els quals s’hi troben quatre pobles vallesans: Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera i Santa Eulàlia de Ronçana.

Adjuntem tríptic informatiu d’aquest nou servei.

Darrera actualització: 05.04.2019 | 15:02