Es millora la connexió Vallromanes - Vilanova – Granollers

Dijous, 1 de de setembre de 2022 a les 13:00

A partir del pròxim dilluns, 5 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar per la majoria d’alumnes i la tornada a la rutina de molts dels usuaris del transport públic, la línia 596, que fa el trajecte de Vallromanes – Vilanova – Granollers, posa en funcionament una sèrie de millores en matèria de freqüència, ajustos d’horaris a la realitat escolar i millora de la connexió amb altres punts del territori català, reclamades des de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès i Vallromanes.

A més, posarà en marxa una nova opció de línia sota demanda, per intentar acostar el servei de transport públic a barris allunyats del nucli urbà. 

Concretament les millores seran:

  • Més expedicions a l'Hospital General de Granollers.
  • Cobertura de les entrades i sortides de l'Institut de Vilanova, des de Vallromanes i des dels Barris de Roquetes i Rodes.
  • Millora de la connexió amb la línia e13 (Mataró - Granollers - Sabadell), en direcció a Sabadell i a Mataró (Tecnocampus).
  • Introducció del servei a la demanda "Sagalés on Demand", en algunes parades o expedicions, cap als Barris de Les Roquetes, Rodes, Casa Nova i Can Duli (rotonda que dona accés als barris de Ca l'Alegre, Can Jornet, el Xargall, Can Nadal i Can Rabassa). 

“SAGALÉS ON DEMAND”

El servei a demanda vol dir que hi ha parades o expedicions que només es faran si prèviament els usuaris han fet una reserva a través dels diferents canals que es posen a disposició. Així, el servei és més ràpid, eficient i sense parades innecessàries.

Les parades sota demanda a Vilanova del Vallès seran les que hi ha al llarg de la BV-5001 fins l’entrada a Les Roquetes i les que hi ha al Camí de Vilassar fins a Can Duli. 

COM PUC DEMANAR UN SERVEI A DEMANDA?

Sagalés posa a disposició dels usuaris 3 canals per fer-ho:

  1. Descarregueu l’app Sagalés on demand i feu les vostres reserves còmodament des del vostre telèfon mòbil. L’app és totalment gratuïta i està disponible tant per Android com per a IOS.
  2. Entreu a la web www.sagalesondemand.com i seguiu els passos per fer les vostres reserves.
  3. Truqueu al 900 13 00 14 (de dilluns a diumenge de 8.00 h a 22.00 h)

Descarrega't la versió IOS o la versió Android

 

Darrera actualització: 03.09.2022 | 08:06